ceturtdiena, 2010. gada 28. oktobris

Mazliet par to kas notiek

Jau atkal gribēju pastāstīt par nākotnes plāniem (konteksts: emuārs).

Joprojām esmu iededzies par ideju "emuārs par SQL Server" un cītīgi pie tā strādāju, kad vien parādās vairāk laika. Tāds tuvākā laika mērķis ir izveidot jaunu sadaļu "optimizācija". raksti pa vienam vien top un tiek šeit publicēti, tomēr manuprāt lasītājam "no malas" trūkst vienota satura līnija (cenšos to veidot sadaļā saturs- tur arī redzami daži plānoti raksti, daži, savukārt, tur vēl nav pieminēti).

Šiem, ar optimizāciju saistītajiem, rakstiem- doma ir izveidot tādu kā starta platformu, lai varētu turpināt iepazīties ar visām optimizācijas problēmām dziļāk un dziļāk. Tēma pati par sevi ir ļoti plaša.

Starp citu, būs arī pieejams pdf dokuments, kurā būs apvienoti emuāra raksti par optimizāciju. Tiesa gan- dokuments būs vienkārši kompilācija no emuāra rakstiem, nepiestrādājot pie dokumentā izmantotās literatūras saraksta (formā, kādā tas būtu eleganti dokumentā), rakstu virsrakstu saistītajām saitēm utt- tie joprojām paliks kā klikšķināmas saites, kas atvedīs uz šo emuāru.


Varētu piebilst, ka neesmu īsti apmierināts ar to, kā izskatās etiķetes, arī pats emuāra noformējums man sagādā galvassāpes- līdz galam labi nav, bet kā vajag arī nevaru izdomāt. Šobrīd cenšos pieturēties pie KISS principa. Nāks laiks nāks padoms :).

Īsumā tā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru